luni, 12 octombrie 2020

MRE (ratie militară/civilă) /hrană 24h/persoană


Rație militară (hrană pentru o zi/persoană). Imaginile reprezintă sugestii de la o rație militară (MRE)
Acest MRE este compus din următoarele produse:
-pliculeț ceai, pliculeț ciocolată caldă, pliculețe cafea solubilă, un baton de ciocolată, un pachețel de alune, gumă de mestecat, zahăr sau îndulcitor, conservă de carne(sau altă conservă la alegere), un pate (la alegere), un pachet de biscuiți (cracker), pachețel de șervețelele dezinfectante, un pachețel de șervețelele de hârtie, apa plată, suc efervescent.
Pachetul mai trebuie să conțină accesorii necesare pentru outdoor :arzător de urgență cu spirt solid, tablete spirt solid, necesare pt.a încălzi apa la ceai/cafea si eventual hrana, chibrituri rezistente la umezeală, briceag cu desfăcător capace și conserve, un vas mic metalic și o cană metalică, lingură și furculiță. Eventual și un un zip bag pentru cazul în care nu se consumă tot conținutul din pachet, să se poată folosi pentru mai târziu (vezi imaginea de mai sus).Aceste produse ar trebui să conțină un pachet MRE, in cazul in care doriți să vă faceți un pachet pt.o zi de outdoor sau in caz de necesitate, emergency food. 

duminică, 11 octombrie 2020

Micul Victorinox

EDC Victorinox Bantam (micul cuțit de buzunar al ofițerului) 
Lama mare, desfacator capace, deschizator cutii (conserve), deschizator cheițe cutii (doze), surubelnita plata, dezizolator, deschizator colete,penseta,scobitoare.